Strandhuisje huren in Katwijk

Een bijzondere en originele strandvakantie: slapen op het strand, met je tenen in het zand ontbijten en met een glaasje wijn genieten van de ondergaande zon. In een van de Katwijkse strandhuisjes is genieten en overnachten aan zee vanzelfsprekend.

Strandhuisjes Katwijk te huur van half februari tot eind oktober

Op veel plekken waar op het strand vakantiehuisjes staan kun je deze niet huren. Maar in Katwijk kun je zo’n huisje aan zee gewoon huren! Hier beleef je een bijzondere vakantie aan zee. Er zijn in Katwijk 12 locaties waar je een strandhuisje kunt huren. Iedere locatie heeft zijn eigen bijzonderheden. Klik hier voor een (prijs)overzicht van alle Katwijkse strandhuisjes in 2019. Of hier voor een overzicht van alle huisjes op de VVV Katwijk website.

De strandhuisjes op het strand in Katwijk zijn weliswaar klein, maar van alle gemakken voorzien. En koud hoef je het niet te hebben, want de meesten zijn prima geïsoleerd en dus ook geschikt voor een vakantie in het voor- of naseizoen. In deze periode zijn de strandhuisjes bovendien ook te huur voor een midweek of een weekend . Een romantisch weekend weg behoort dus tot de mogelijkheden! In de zomer kun je bij de meeste aanbieders uitsluitend voor een periode van een week of langer terecht, alleen bij Logeren aan Zee en SandCSleep kun je dan voor een weekend of midweek een huisje huren. Maar een langer verblijf is eigenlijk wel aan te raden, want in Katwijk en omgeving kun je je prima zeven dagen of langer vermaken! En zeg nu zelf, als je eenmaal in zo'n huisje logeert, dan wil je toch nooit meer weg? 

Op volle kracht genieten!

Ontbijten met uitzicht op de opkomende zon? Of met een glaasje wijn, fris of een biertje de zon in de zee zien zakken? Alle strandhuisjes zijn zo ingericht dat je vanaf de woonkamer (en vaak óók vanuit de ‘master bedroom’) een geweldig uitzicht hebt op het strand waar je lekker kunt eten. Bovendien kun je bij veel aanbieders een ontbijtje bestellen, dat bij je huisje wordt afgeleverd. Of dat je kunt gebruiken in het naastgelegen strandpaviljoen. Hoe ontspannen is dat? Natuurlijk ben je voor je diner ook hartelijk welkom bij de Katwijkse strandpaviljoens of een van de bekende visrestaurants.

Romantisch met z’n tweetjes of met het hele gezin

Een strandhuisje op het strand is natuurlijk een leuke en romantische vakantie, maar de huisjes zijn ook prima geschikt voor een relaxte gezinsvakantie. Terwijl jij en je partner ontspannen op de veranda zitten, spelen je kinderen heerlijk in het zand van jouw privéstrandje recht voor het huisje. Alle huisjes bieden plek aan ten minste vier personen. Vaak kan er ook nog een vijfde en/of zesde slaapplek worden gerealiseerd in de woonkamer. De huisjes van Surf en Beach beschikken standaard over drie slaapkamers, met daarin zes vaste slaapplaatsen.

Hond(en) op het strand?

Er zijn in Katwijk vier paviljoens waar je hond (tegen betaling) óók welkom is in het strandhuisje. Je boekt hiervoor bij Logeren aan Zee, Willy Noord, Strandhuisjes Key West (honden in overleg) of Willy Zuid. Hou er rekening mee dat ze in de zomermaanden niet het strand op mogen tussen 9.00 uur ’s morgens en 19.00 uur ’s avonds. Het strand aan de noordkant van Katwijk (nabij Logeren aan Zee en Willy Noord) is een speciaal hondenstrand; hier kun je wel de hele dag met jouw hond(en) terecht.