Proclaimer – Wat kun je van DIT! is Katwijk verwachten?

DIT! is Katwijk is een merk van Katwijk Marketing. Onze stichting is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.ditiskatwijk.nl. Wij publiceren hierop artikelen, video’s en andere inhoud die betrekken heeft op het toeristische en recreatieve aanbod van Katwijk. Wij doen ons best om deze website actueel en accuraat te houden.

Met onze berichten willen we je inspireren om Katwijk te komen ontdekken; de natuur, de lokale evenementen, culturele instellingen, onze winkels of een van onze vele horecagelegenheden bijvoorbeeld. Het kan helaas voorkomen dat we hierover iets publiceren dat niet klopt. Bijvoorbeeld omdat de informatie later is aangepast of omdat wij ons op onjuiste bronnen gebaseerd hebben. Kom je zoiets tegen op onze website? Dat vinden we heel vervelend! Laat het ons weten, zodat we het zo snel mogelijk kunnen aanpassen.

Katwijk Marketing heeft zelf geen producten of diensten. Wij verwijzen in onze berichten en video’s altijd naar producten of diensten van derden. Je kunt ons niet aansprakelijk stellen voor het gebruik van deze producten of diensten. Bij Katwijk Marketing werken echte mensen. Wij willen graag voor onze bezoekers en partners bereikbaar zijn. Je kunt ons gewoon bellen (071 303 07 07) of e-mailen (info@katwijkmarketing.nl). Wij zijn, anders dan onze website, helaas niet 24 uur per dag, 7 dagen per week aan het werk. Je kunt ons op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereiken.

Alle informatie die je ons verstrekt behandelen we uiteraard vertrouwelijk. Meer hierover lees je op onze webpagina over privacy.