De Bonte Kraai

Heb jij trek in iets echt bijzonders? Probeer dan eens een ‘Dutch weedburger’ gemaakt van… zeewier! Deze kun je bestellen bij Eetcafé De Bonte Kraai. Ben jij niet zo avontuurlijk ingesteld? Zij hebben ook nog twee andere vega-burgers op het menu. Of probeer het vegetarische broodje kroket!

Hé Jij

Bij Hé Jij kun je terecht voor een groot aantal gerechten zonder vlees. Maar ook voor een maaltijd zonder suiker of zonder gluten draaien Mary-Ellen en Carl hun hand niet om. Hé Jij is open tot 19.00 uur. Vind je dat wat vroeg voor het avondeten? Je kunt hier ook maaltijden afhalen!

Brasserie Buitenhuis

De kaart van Brasserie Buitenhuis valt op vanwege het grote aantal vegetarische gerechten. Ook veganisten kunnen hier een lekkere burger, smoothie of broodje bestellen. En dat zie je ook niet vaak: een vegetarische optie bij het kindermenu!

Nog meer goede adressen

Strandpaviljoen SandCbar onderscheid zich van haar collega's op het strand doordat zij heel bewust aandacht geven aan gezond eten. Het is dus vanzelfsprekend dat zij ook veel vega- en vegangerechten op de kaart hebben. Een ideaal adres dus voor als je tijdens een gezonde maaltijd de zon in de zee wilt zien ondergaan. 

Wanneer je op review-websites als The Fork of Tripadvisor zoekt naar vegetarische adressen in Katwijk, dan kom je al snel uit op Proeflokaal De Buuren, Het Wapen van Kattuk of Restaurant EetKafé. Hun geheim: de koks hier maken speciaal voor jou een gerecht op maat. Zo eet je altijd iets lekkers!