Plezier in de natuur

Panbos is een wandel- en speelbos voor jong en oud. Het bos heeft eendenvijvers, speeltoestellen voor (kleine) kinderen, een hertenkamp en mooie grasvelden voor ontspanning. Een dagkaart kost € 2 en kinderen tot 16 jaar mogen gratis het Panbos in. Haal een frisse neus tijdens een gezellige wandeling, breng een bezoekje aan de herten en de speeltuinen of ga picknicken op een van de uitgestrekte velden. Plezier gegarandeerd!

Katwijk is een kustplaats. Daarom kan het strand in dit artikel natuurlijk niet ontbreken! In het zand spelen, vliegeren of uitwaaien: het strand is altijd een goed idee. Neem een strandbal mee, badmintonbatjes en natuurlijk een vlieger zodat de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Bij een van de ijskiosken op de boulevard of bij de strandtenten kun je een lekker ijsje halen voor wat verkoeling.

Speeltuinen genoeg

Naast stranden en bossen waar je lekker in kunt struinen, vind je in de gemeente Katwijk ook een aantal grotere speelplekken die zeker een bezoekje waard zijn! In dit artikel hebben we alle speeltuinen in Katwijk voor je op een rijtje gezet. Op onze foto hierboven zie je al de leuke speeltuin 'De Valkenburcht' in Valkenburg. Adres: Cohortedreef 2, 2235 BR Valkenburg ZH.

Activiteiten in het natuurcentrum

Kunnen jouw kinderen geen genoeg krijgen van de natuur? Bekijk de website van het natuurcentrum voor alle actuele activiteiten.