Als je van plan bent om dit voorjaar naar een mooi sneeuwgebied af te reizen, wil je er natuurlijk wel een beetje leuk bij lopen! Het is niet nodig om je hele wintersportgarderobe aan te passen, met een paar nieuwe accessoires ben je weer helemaal hip! 

Maak het verschil met een goede zonnebril

Dé wintersport must-have is natuurlijk een mooie zonnebril. En als we de trendwatchers mogen geloven, is de trend voor 2019: groot, groter, grootst! En dat komt - met al die sneeuw - goed uit, wanneer je op het terras van een après-skihut zit! Natuurlijk moet zo'n grote bril wel bij je gezichtsvorm passen. De adviseurs van de Katwijkse brillenspecialisten helpen je graag om een goed montuur uit te kiezen. Hiervoor breng je bijvoorbeeld een bezoek aan Eye Wish Opticiens Katwijk, Saton OptiekPearle Opticiens of het hippe Wooster.

Warme oren

Als je naar de sneeuw gaat, mogen een sjaal, muts en handschoenen natuurlijk niet ontbreken. Een voordelig adres, met een ruime keuze, is de HEMA in Katwijk of Rijnsburg. Maar ook bij Zeeman of TAKKO Fashion kun jij voor een klein prijsje een leuke nieuwe set accessiores vinden.

Ondermode

Ben jij een koukleum? Dan is ondermode extra belangrijk! Bij Sven & Sophie kun je terecht voor thermo-ondergoed en skisokken. Wist je dat er zelfs thermo-panties bestaan? Zo zit je er altijd warmpjes bij! Goed ondergoed is trouwens sowieso belangrijk als je gaat sporten. Ook bij Livera adviseren ze je graag!  

Nog niets geboekt?

Zou jij wel naar de sneeuw willen, maar heb je nog niets geboekt? Bij D-Reizen in de Noordzeepassage hebben ze vast nog wel een mooie aanbieding voor je!