Met een paar kleine veranderingen geef je je interieur snel een kleine, zomerse make-over. In het Katwijkse centrum vind je meerdere winkels waar je dan goed kunt slagen.

Wat is jouw smaak? 

In onze eerdere artikelen schreven we bijvoorbeeld al eens over de conceptstores MeZus & MeZo en Roest. Hier vind je moderne en unieke spulletjes. Hou jij meer van brocante? Loop dan eens binnen bij Silk & Design op de Princestraat! En als je er toch bent, vergeet dan niet om de straat over te steken naar Licht & Accessoires. Hier verkopen ze niet alleen lampen, maar ook klokken en prachtig Italiaans glaswerk. Een eindje verderop vind je Bert van der Meij. Met een mooi boeket breng je direct een zomerse sfeer in huis, maar hier kun je ook terecht voor allerlei soorten grote en kleine woonaccessoires.

Veel voor weinig

Ben jij een type dat het liefst ieder jaar een hele nieuwe look creëert voor je woonkamer? Speel jij in op alle kleurtrends en wil je ál je accessoires vernieuwen? Bij de HEMA en bij Xenos vind je ‘veel voor weinig’! Enne… om het een beetje duurzaam te houden, breng je je oude accessoires natuurlijk naar de kringloop! Doe je een ander er nog een plezier mee. 

Extra inspiratie

Eerst even inspiratie opdoen? Daar helpen ze je bij Esatto uit Rijnsburg een handje bij. Via hun regelmatige blogs blijf je helemaal op de hoogte van de laatste woontrends. Ook de Facebookposts van Corinne’s Woon- en Cadeaushop brengen je wellicht op nieuwe ideeën!