Verzorging

Als jij op zoek bent naar ontspannende producten om jezelf mee op te vrolijken tijdens de winter hoef je niet verder te zoeken. Bij Rituals hebben ze een groot assortiment aan heerlijk geurende en luxe verzorgingsartikelen. Van de fijnste badschuim tot de lekkerste thee; bij Rituals weten ze hoe je het beste ontspant. Voor verzorgingsproducten kun je in Katwijk natuurlijk ook bij Douglas en ICI Paris terecht. 

Lekker en gezond eten

Vrolijk jij jezelf liever op met wat lekkers te eten? Ook dan keus genoeg in Katwijk. Met een winterdip is het belangrijk om veel vitaminen naar binnen te krijgen. Er zijn verschillende locaties waar jij gezonde snack kan halen waarmee je je energie op peil kan houden. Bij het Hé Jij! Café bijvoorbeeld! Of je nu meer van gebak houdt of van take away, bij Hé Jij! kun je echt verantwoord snoepen.

Ook in Valkenburg kun je lekker eten zonder schuldgevoel als nasmaak. Bij Brasserie Buitenhuis aan het Valkenburgse Meer staan er veel gezonde opties op het menu. Je kunt hier bijvoorbeeld ontbijten met een acaí bowl of dineren met een zwarte bonen-quinoaburger. Bomvol vitaminen, en ook nog eens lekker. Ook lekker, bij het Buitenhuis hebben ze een heerlijke openhaard. Hier kom je de wintermaanden wel door!

Licht

Misschien nog wel het belangrijkste om van je dip af te komen: vitamine D. Het is belangrijk om zoveel mogelijk licht te krijgen tijdens de lange dagen. Wandel dus een rondje over het strand of door het duin en probeer zoveel mogelijk zonnestralen op te vangen! Of je gaat voor een potje kunstmatige vitaminen. Die koop je natuurlijk gewoon bij Kruidvat of Etos.