Na het zien van onze video heb je vast heel veel zin gekregen om te overnachten in het mooie Katwijk. En dat begrijpen we! Wil jij volgende zomer daarom zelf ervaren hoe het is om in Katwijk te verblijven? Boek dan alvast een van de vele overnachtingsadressen die Katwijk je te bieden heeft!

Hotels
In Katwijk heb je de keuze uit mooie hotels om te overnachten. Een van deze hotels is Hotel Zee en Duin. Gelegen aan de boulevard heb je hier een prachtig uitzicht over de Noordzee. Het hotel ligt direct aan het strand, waardoor je gelijk kunt gaan genieten van je ontspannen en zonnige zomerdag.

B&B
Geef je liever de voorkeur aan een Bed & Breakfast? Ook daarvoor kun je in Katwijk terecht! Boek bijvoorbeeld een overnachting bij B&B Klik en Bun. Deze B&B beschikt over 4 gezellige tweepersoonskamers met diverse faciliteiten. En dat gelegen op 50 meter van de boulevard en het strand!

Ook centraal gelegen, is B&B Van der Horst. In dit familiepension kun je comfortabel ingerichte kamers boeken. Met winkels, restaurants en het strand op loopafstand, is dit de ideale plek om te verblijven als je in Katwijk bent! 

Pal aan het strand ligt B&B Aan Strand. Deze B&B is de ideale locatie voor een vakantie of kort verblijf aan de kust. Aan Strand ligt op 200 meter afstand van het gezellige centrum.

Strandhuisjes
Wakker worden met uitzicht over de ruisende zee, wie wil dat nou niet? In Katwijk kun je strandhuisjes huren die letterlijk op het strand geplaatst zijn! Ontbijten met je voeten in het zand, heerlijke ochtendwandelingen maken en ontspannen in de zon. Klinkt dat je als muziek in de oren? Boek snel een van de vrijstaande strandhuisjes!

Campings
In de gemeente Katwijk zijn drie vakantieparken te vinden, elk met een eigen karakter. Hier kun je met je tent, caravan of camper kamperen. Rust en ruimte gegarandeerd!

Voor alle overnachtingsadressen in Katwijk, klik hier.

Bekijk de video nogmaals.