Adventsconcert en volkskerstzang in de Vredeskerk | 7-12
Op 7 december is het jaarlijkse adventsconcert in de Vredeskerk van Katwijk. De Bätzcommissie organiseert een algemene volkskerstzang, getiteld ‘Zingen naar Kerst’. Geniet en zing mee met diverse kerst- en adventsliederen. Naast samenzang is er medewerking van de koren Laudamus uit Rijnsburg en Appassionato uit Leiderdorp. De organist & pianist van deze volkskerstzang is Rob van Efferink. Aanvang is 20.15 uur en toegang is gratis!

Christmas Show in TriPodia | 8-12 (uitverkocht)
TriPodia staat op zaterdag 8 december in het teken van de Christmas Show, een muzikale kerstshow gegeven door popkoor Pop4Shore! en Harmonie Katwijk. Ook staat de band Let’s Folk op het programma als muzikale gast. Het wordt een show vol met zang, muziek, licht- en geluidseffecten en choreografie, die je helemaal in kerststemming laten komen. Toegangskaarten zijn € 10 en te koop bij Juwelier Parlevliet, Slagerij Francken, The Read Shop Rijnsburg, Slagerij Timmers en Gijs de Vreugd Schoenmode.

Kerstconcert Licht in de nacht | 14-12
Op 14 december is Lucas Kramer met zijn band en strijkerskwartet in de Vredeskerk in Katwijk. Lucas neemt de bezoekers tijdens dit concert mee op een muzikale reis door het prachtige kerstverhaal. Natuurlijk is er deze avond ook ruimte voor samenzang. Kaarten voor het concert kosten € 10 en zijn te reserveren via Zingenindekerk.nl/lucas. Aanvang is 20.00 uur.

Kerstconcert Jubilate | 20-12
Op donderdag 20 december geeft het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate een kerstconcert in Sporthal Cleijn Duin. Tijdens dit concert zal het koor een groot aantal kerstliederen ten gehore brengen. Medewerking wordt verleend door de Zuid-Koreaanse sopraan Saejeong Kim. Het koor en deze soliste zullen worden begeleid door het Holland Symfonie Orkest. Aan de vleugel zit Arthur Postma. De algehele leiding ligt in handen van Aldert Fuldner. Aanvangstijd van het concert is 19.15 uur. Kaarten zijn € 19 (inclusief consumptie) en verkrijgbaar bij Haasnoot Mode, Livera, boekhandel Het Baken, op www.jubilate.nl en bij de leden van het koor. 

Kerstconcert in de Nieuwe Kerk | 26-12
Op tweede kerstdag is er een traditioneel kerstconcert in de Nieuwe Kerk in Katwijk, uitgevoerd door organist Minne Veldman. De aanvangstijd is 19.30 uur. Kaarten voor het concert kosten € 10 en zijn gemakkelijk te koop via de website van Orgelcomité Katwijk aan Zee.  

Bron afbeelding: lucaskramer.com