First Man

Kledingzaak First Man is al sinds 1951 een begrip in Katwijk. De modezaak specialiseert zich in kwalitatief goede en betaalbare kleding voor elk soort man, waardoor er voor ieder wat wils is. Mocht je op zoek zijn naar een mooi pak voor een trouwerij dan ben je ook hier aan het goede adres. Via de website kan je een afspraak maken en krijg je persoonlijk advies in de winkel van een van de enthousiaste en deskundige medewerkers.  De keuze van een pak, het opmeten en combineren is een vak apart. Tijdens een persoonlijk gesprek kan je precies aangeven waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. Bij First Man maken ze graag tijd voor je tijdens de avonduren, zodat we ze je uitgebreid adviseren en informeren.
De website van First Man vind je hier

Haasnoot Mode

Bij Haasnoot Mode vind je op bijna 1.000m2 een totaalpakket op modegebied in de betere merken voor man en vrouw, zowel casual als dressed. Ook voorziet Haasnoot Mode de klant van een uitgebreide collectie schoenen en de eigentijdse bruidegom slaagt hier zeker voor een passend kostuum. Daarnaast is het mogelijk om online een afspraak in te plannen met een personal shopper. De medewerkers geven je graag een persoonlijk en professioneel advies zodat je tevreden de winkel uit gaat.
De website van Haasnoot vind je hier

Only & Sons

Wil je niet te veel betalen voor je kleding, maar er wel hip bijlopen? Dan moet je in Katwijk bij Only & Sons zijn. De modezaak richt zich op authentieke mode met de focus op nonchalante kleding, geweldige pasvormen en hoge kwaliteit. De deskundig medewerkers helpen je graag verder bij het zoeken naar de perfecte look.
De website van Only & Sons vind je hier

Wil jij het winkelen in Katwijk verder ontdekken? Meer informatie vind je hier. Van de leukste winkels tot de Toeristenmarkt.