Spijs en Wijn

Spijs en Wijn is een restaurant in Valkenburg vlakbij Leiden. Het mooie restaurant zit aan de Rijn, onder het kantoor van LIMES International. Het restaurant is van Dirk Haasnoot die ondertussen al 40 jaar ervaring in de keuken op heeft gedaan, bijvoorbeeld bij Huis Ter Duin en zijn voormalige restaurant De Brittenburg aan de boulevard in Katwijk. ’s Zomers kun je bij Spijs en Wijn ook buiten aan het water zitten en heb je een heerlijk uitzicht over de Oude Rijn. 

Spijs en Wijn:
Voorschoterweg 23G, Valkenburg
0
6 - 20 77 53 08 | info@spijsenwijn.com

Polderhuis @Koningshof

Bij het Polderhuis op Vakantiepark Koningshof ben je direct vakantiestemming. Niet alleen campinggasten zijn hier welkom voor een drankje op het terras, een lekkere snack of een diner: ook buurtbewoners kunnen hier terecht! In de huiskamer plof je in gemoedelijke sfeer neer voor een lekkere kop koffie en in de serre dineer je in stijl! Je kinderen vermaken zich ondertussen prima in de indoorspeelruimte in de kelder.  

Polderhuis @Koningshof:
Elsgeesterweg 8, Rijnsburg
071 - 402 60 51 | info@koningshofholland.nl

Proeflokaal De Buuren

De huiskamer van Kattuk Binnen, oftewel Proeflokaal De Buuren, is sinds 2016 centraal gevestigd naast de Roskam in Katwijk aan de Rijn. Of je nu voor het ‘Roskammetje’ kiest of voor een seizoens-special, lekker is het sowieso. Maar je kunt het Proeflokaal ook als je wilt lunchen: zij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag open van 11:00 tot 23:00 uur. Tip voor booteigenaren: leg aan bij de stijger aan de Turfmarkt en onderbreek je vaartocht voor een kop koffie! 

Proeflokaal De Buuren:
Turfmarkt 2, Katwijk aan den Rijn
071 - 403 01 99

Brasserie Havenkwartier

Het Havenkwartier vind je vlakbij de Jachthaven op de Rogstraat. Dit restaurant is een zusterbedrijf van het restaurant ‘Het Wapen van Kattuk’ dat je in het centrum vindt. Bij het Havenkwartier serveren ze vanaf 12:00 uur al hoofdgerechten. De menukaart is erg uitgebreid. Je hebt veel keus, en zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Maar: reserveer op tijd, want dit restaurant is erg populair onder de locals!

Brasserie Havenkwartier: 
Rogstraat 1, Katwijk aan Zee
071 – 529 49 22 | reserveringen@brasserie-havenkwartier.nl