Espressobar GOUD

Dit heerlijke café zit er ondertussen al een paar jaar en is een echte aanwinst voor Katwijk. Espressobar Goud schenkt goede koffie, met iedere maand weer een nieuwe special. Van crème brûlee lattes tot pistache latte; niets is te gek, maar het is wel allemaal even lekker!

Je kunt bij GOUD gezellig lunchen, maar belangrijker: ze hebben hier ook taart! Vooral de huisgemaakte appeltaart wordt hier geprezen. Trek gekregen? Espressobar GOUD vind je op de Voorstraat in het centrum van Katwijk aan Zee!

Brownies & DownieS

De naam zegt het al: hier moet je heen voor brownies! Maar ze hebben hier niet alleen brownies. Bij Brownies & DownieS hebben ze ook cheesecake en andere soorten lekkers. Je kunt hier natuurlijk ook aanschuiven voor lunch. Op de donderdagavond kun je hier eten wat de pot schaft, en dat is iedere week weer een feestje.

Of je hier nu voor ontbijt, lunch, diner of een tussendoortje komt, alles is hier een verwennerij om te eten!

Hé Jij! Cafewinkel

Hou jij het toch liever een beetje binnen de perken op ‘Dump je Goede Voornemens Dag’? Ga dan vooral langs bij het Hé Jij! Café aan het Andreasplein voor een heerlijk bakje koffie met gebak. Hier kun je namelijk verantwoord snoepen. Bij Hé Jij! hebben ze gluten- en suikervrij gebak, dat toch wat gezonder is dan een ‘gewoon’ taartje. Je kunt hier ook kiezen voor een Proeverij van al het lekkers. Je krijgt dan voor twee personen koek, cake en taartjes om te proeven.