De buitentemperatuur daalt steeds meer. Maar ook met het koude weer hoef je je zeker niet te vervelen in Katwijk! Er zijn namelijk ook binnenactiviteiten die je kunt doen met je familie en vrienden!

Bij Café the Pocket, in het centrum van Katwijk, kun je elke dag terecht om een potje te poolen. In dit gezellige café staan 15 pooltafels waar je gebruik van kunt maken. In the Pocket is er een bar aanwezig, waar je diverse hapjes en drankjes kunt bestellen tijdens het spelen. Alle ingrediënten voor een gezellige middag of avond!

Niet alleen kun je poolen in the Pocket, ook kun je hier terecht als je wilt snookeren. Met 6 snookertafels kun je hier vaak gemakkelijk terecht. Moet je toch nog even wachten? Neem gezellig plaats aan de bar, of neem een kijkje in ‘Café Stairs’, boven The Pocket. 

Hou je meer van darten? Ook dat kan! In The Pocket zijn er namelijk 3 dartsbanen die direct zijn te gebruiken. Is het druk? Dan worden er nog 3 dartsbanen geopend. Kortom: bij Café The Pocket is er genoeg te beleven!

Bron afbeelding: Facebookpagina The Pocket