Panbos

Neem bijvoorbeeld een route door het Panbos in Katwijk. Er zijn daar twee mooie wandelroutes. Een route door de prachtige bossen van 2,9 kilometer, en eentje richting het strand. Aan deze route wijdden we al eerder eerder artikel: ‘Wandeling tussen duin en bos’. Keuze genoeg dus.

Valkenburgse Meer

Ook bij het Valkenburgse Meer in gemeente Katwijk kun je heerlijk wandelen. Vooral buiten het zomerseizoen is het een prachtige plek waar je even kunt genieten van de rust. En dit hoeft niet alleen! Bij het Valkenburgse Meer kun je namelijk vanaf oktober tot april met je hond gezellig een rondje doen. Na afloop kun je een heerlijk kopje koffie drinken of lekker eten bij Brasserie Buitenhuis. Ook je viervoetige vriend is hier welkom!

Het strand

Natuurlijk kan het Katwijkse strand niet worden vergeten als je zoekt naar een route om te lopen en te genieten van het weer in Katwijk. Vanaf het noord-strand kun je bijvoorbeeld een heerlijke wandeling maken richting Noordwijk of zelfs richting Zandvoort. Je kunt natuurlijk ook aan de andere kant van Katwijk aan Zee beginnen en vanaf het zuid-strand richting Wassenaar of Scheveningen lopen. Hier kun je beginnen bij Het Strandhuys. Mocht je hebben gewandeld met je hond, jullie zijn hier samen welkom voor wat eten en drinken!