Strandpaviljoen ’t Centrum 

Strandpaviljoen ’t Centrum werd in 2018 compleet vernieuwd! Maar nog altijd te vinden op zijn vertrouwde plek aan het evenementenplein centraal op de boulevard in Katwijk. 

Strandtent Key West

Beachhouse Key West is een van de laatste authentieke strandtenten die Katwijk aan zee telt. Een strandtent zoals je je van vroeger herinnert, maar dan helemaal opgevrolijkt! Beachhouse Keywest omschrijft zichzelf als “a happy place for happy people”, waar jong en oud zich thuis voelt. En wil je eens iets anders eten? Bij Beachhouse Keywest kun je kaasfonduen!

Strandpaviljoen KW106

Als je van vis houdt, moet je zeker even langs strandpaviljoen KW106! In de keuken van dit Katwijkse visrestaurant werken ze uitsluitend met dagverse en zorgvuldig geselecteerde producten, waarmee de gerechten á la minute worden bereid.

Paviljoen Paal 14

Paal 14 is een Katwijks paviljoen met een vrolijke uitstraling. Bij Paal 14 vind je ruimte, ontspanning en een warme hartelijke sfeer. Alles voor een lome, warme dag op het strand. Maar bovenal is het een strandpaviljoen waar je gewoon jezelf kunt zijn.

SandCbar

Tussen de reeds bekende Katwijkse paviljoens ’t Strandhuys en KW106 bevind zich sinds het begin 2017 het tropische SandCbar! Eigenaren Dominique en Mylou zijn enthousiast en gastvrij. Het interieur en de menukaart zien er spetterend uit. In het paviljoen heerst een gezellige sfeer, wordt er relaxte muziek gedraaid en kun je lekker eten.

Restaurant Het Strand

Dit paviljoen is geen strandtent, maar een heus restaurant aan zee, met een bijbehorende uitgebreide en uitstekende kaart. Het is het hele jaar door op het Katwijkse strand te vinden. Wil je met je kinderen een middagje gaan strandjutten? Bij Het Strand kun je een juttas op te halen op te gaan Grondstofjutten

Strandhuys Katwijk

Bij Strandhuys Katwijk kun je het hele jaar door genieten van de zon, de zee en het strand. Dit paviljoen vind je helemaal aan de zuidkant van de boulevard. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een wandeling richting Wassenaar!

Strandpaviljoen Surf en Beach

Surf en Beach is een Katwijks strandpaviljoen waar altijd iets leuks te beleven is. Voor jong en oude worden vaak diverse workshops georganiseerd. Van samen knutselen tot iets sportiefs. Hebben je kids nog energie over? Dan kunnen ze zich nog even lekker uitleven op het klimrek voor de deur. Vanaf 2018 is Surf en Beach ook in de winter geopend, het is bovendien de perfecte plek voor je bruiloft of bedrijfsfeest!

't Wantveld

Bij Beachclub 't Wantveld kun je heerlijk zitten in de prachtige serre of genieten van een heerlijk glaasje bubbels op de nieuwe loungebanken op het terras. Trek gekregen? Probeer dan bijvoorbeeld een proeverij van gedroogde hammen of een salade met rauwe zalm, kreeft en tonijn shasimi. In de open keuken van de strandtent zie je live hoe de gepassioneerde koks uw eten met liefde bereiden.

Zand

In juni 2018 opent het nieuwe paviljoen Zand (tot 2017 Sunset Beach) Hier draait het om genieten van je gezelschap, van de fantastische sfeer, een goed glas wijn of een heerlijke gerecht. Houd je van een lekker stukje vlees? Al het vlees komt van de grill en heeft daardoor lekker veel smaak.

Zee en Zon

Een in de winter van 2016-2017 helemaal vernieuwd strandpaviljoens met luxe uitstraling. Bij Strandpaviljoen Zee en Zon willen ze graag het echte strandgevoel behouden. Zo kun je relaxen op het terras en lekker genieten van de weekhap die ze al voor € 9,95 aanbieden. 

Zilt

Zilt is een plek waar altijd iets te beleven is. Waar je ontspant en weer kunt opladen. Waar heerlijk uit eten en gezelligheid centraal staan. De strandtent is het hele jaar door open, in de winter kun je lekker bij de openhaard komen borrelen met vrienden of familie.

Zomers Beachclub

Deze stijlvolle strandtent, in modern wit, zwart en teal, is bijzonder geschikt voor allerlei gelegenheden zoals bedrijfs-, trouw- en andere feesten, barbecues, proeverijen of productpresentaties. Geniet op het ruime terras van Zomers van een drankje of een zomers hapje. Slecht weer? Onder de overkapping zit je nog steeds lekker droog!