Brasserie Buitenhuis

Aan het Valkenburgsemeer vind je Brasserie Buitenhuis. Een prachtig trendy restaurant op een prachtige locatie. Breng bijvoorbeeld ’s zomers een heerlijke dag door aan het water en ga relaxt lunchen. Of kom hier in de winter opwarmen na een wandeling rond het meer en neem plaats bij de open haard.

Bij deze brasserie kun je lekker eten, of je nu voor ontbijt, lunch of diner komt. Er is ook voor ieder wat wils, of je nu kiest voor gezond, gefrituurd of vegetarisch. Bij Brasserie Buitenhuis vind je het allemaal!

Spijs & Wijn

Een ander restaurant in Valkenburg, in de buurt van Leiden is Spijs & Wijn. Dit leuke restaurant met lekker eten vind je direct aan de Rijn en onder het gebouw van LIMES international. Het restaurant is van Dirk Haasnoot. Dirk komt van oorsprong uit een echte bakkersfamilie, maar hij besloot om de horeca in te gaan.

Met 40 jaar ervaring in de keuken hebben opgedaan bij onder andere Huis Ter Duin en zijn eigen restaurant De Brittenburg, heeft Dirk in 2011 het restaurant Spijs & Wijn geopend.

Bij Spijs & Wijn kun je sfeervol eten met uitzicht op de Rijn én op de kokende chefs in de keuken. ’s Zomers kun je ook buiten eten op een terras naast het water.  Wat wil je nog meer?

Panbos

Verscholen tussen het groen in het bos vind je het knusse Restaurant Panbos. Vroeger was het ‘slechts’ een theehuisje in het wandelbos, maar tegenwoordig kan de keuken zich meten met die van betere restaurants in Nederland. Onder leiding van een culinaire coach is het restaurant een nieuwe weg ingeslagen en kom je hier voor de verfijnde keuken en de gastvrijheid.

Restaurant Panbos in Katwijk aan Zee specialiseert zich in maaltijden met wild in de hoofdrol. Wild zwijn, hert en fazant zijn nog maar drie van de hoofdrolspelers die op de menukaart staan. Mocht je dus een bijzonder vleesgerecht willen eten, dan Restaurant Panbos de perfecte keuze!