De garage is best groot. Er zijn diverse strandpaviljoens die langs deze garage liggen. Hieronder geven we een overzicht van noord naar zuid. 

Ingang noord

Aan de noordkant van de garage vind je vind je de uitgang richting de Koningin Wilhelminastraat, waar ook het VVV kantoor is. Als je hier naar buiten wil, kun je het beste parkeren in vak 1 of vak 2. Dit staat aangegeven op de muren. Parkeer hier als je naar de volgende strandpaviljoens wil:

Het is een klein stukje lopen, maar ook B.E.A.C.H. is prima te bereiken vanuit de parkeergarage. Als alternatief kun je proberen om langs de boulevard een parkeerplaats te zoeken. Op straat betaal je echter 2,10 euro per uur. Let bovendien op dat je niet in een gebied voor vergunninghouders terecht komt! 

Midden

In het midden van de garage vind je de uitgang naar de Voorstraat. Als je deze uitgang neemt parkeer je in vak 4 tot en met 7. Parkeer in het midden van de garage als je een bezoekje wil brengen aan de volgende standpaviljoens:

Ook parkeer je hier als je een bezoekje brengt aan het evenementenplein, het winkelcentrum of de horecagelegenheden aan de boulevard.

Zuid

De uitgang aan de zuidkant van de garage ligt ongeveer ter hoogte van het Andreasplein. Parkeer je je auto in vak 9 tot en met 11 als je graag wil winkelen in Zeezijde of naar de volgende strandpaviljoens gaat:

Het is een klein stukje verder lopen, maar ook als je naar de volgende strandpaviljoens gaat kun je prima aan de zuidkant van de garage je auto parkeren:

Faciliteiten

In de garage is de bovenkant verlicht met groene en rode lampjes, zodat je precies kunt zien waar er op dat moment nog plek is om te parkeren. Ook over het groeiende aantal elektrische auto’s is nagedacht! Oplaadpunten vind je ter hoogte van de vakken: 4, 7 en 9. In de parkeergarage kun je 24 uur per dag parkeren voor € 1,80 per uur met een maximum van € 10 per 24 uur. Op zondag parkeer je gratis! Bij de beheerders van de garage (aanwezig op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) kun je bovendien voor € 25 een weekabonnement kopen. De garage is prima geschikt voor mensen met een beperking. Er zijn drie stijgpunten met een lift en er zijn invalidentoiletten. 

Meer mogelijkheden om te parkeren als je naar het strand gaat!

De parkeergarage aan de boulevard is natuurlijk niet de enige parkeerplaats in Katwijk. Als je naar Beachclub Wantveld gaat, kun je het beste parkeren bij de Noordduinseweg, waar je ook slechts € 1,80 per uur betaalt. Ben je juist van plan om naar de zuidkant van de duinen te gaan en een bezoekje te brengen aan SandCBarKW106 of Strandhuys Katwijk? Dan kun je beter parkeren bij de Zuid-Boulevard, de Zuidduinseweg of aan de Sportlaan.