In het centrum van Katwijk zijn genoeg winkels waar je goede merken voor jezelf vindt. Maar hoe zit dat met je kinderen? Waar vind je ook voor hén een matchende outfit? Wij hebben een aantal tips voor je.

Kwaliteit gaat lang mee

Kwalitatief goede kledingstukken gaan jarenlang mee. Bij Haasnoot Mode, aan de Voorstraat in Katwijk, vind je een aantal merken die de komende jaren een mooie aanvulling van je garderobe  zijn. Zoek je voor je zoon of dochter een outfit in dezelfde stijl? Kies dan voor een hip shirt of jurkje van NIKKIE. Voor je kind is er de kinderlijn van Nikkie Plessen: Nik&Nik! Dit hippe merk vind je trouwens ook even verderop, bij Humpie Teen & Kids aan de Princestraat 26. En vergeet ook niet binnen te wippen bij het naastgelegen Salsa. Hier vind je een ander leuk merk met een lijn voor volwassenen (ook heren!) én voor kinderen: 10Days en Little10Days.

Online

Heb jij je voor je zoon of dochter laten verleiden tot een online aankoop van zo’n fraaie blouse of broek van Circle of Trust? En zoek je voor jezelf nu een matchende look? Loop dan binnen bij Juffers! Hier vind je overigens nog veel meer mooie merken, zoals Fabienne Chapot, Another Label en Woden sneakers. Al brengen die vooralsnog helaas geen kinderlijn uit – je moet dan zélf op zoek naar bijpassende merken en items voor je kind. Wist je overigens dat Juffers, net als veel andere lokale winkels in Katwijk, óók een webshop heeft? Handig!

Fris het voorjaar in

De voorjaarscollectie van Didi ziet er heerlijk fris uit. De nieuwe collectie bestaat uit mooie basics zoals jasjes en spijkerbroeken, aangevuld met items in lekkere voorjaarskleuren als oranje, roze en blauw. De streep is helemaal terug en is prima geschikt om zowel jouzelf als je dochter helemaal ‘lenteproof’ de winkel uit te laten lopen! De dames in de winkel aan de Badstraat 3 in Katwijk helpen jou en je dochter(s) graag om een keuze te maken.

Budget

Wil je niet teveel uitgeven, maar wél gaan voor de mini-me-look? Kijk ook eens bij de HEMA aan de Taatedam! Je doet bijvoorbeeld niet alleen jezelf, maar ook je kind een enorm plezier met zo’n heerlijk zachte sweattrui – die zijn nog steeds helemaal ‘in’. De kindercollectie van de HEMA is, in vergelijking met de collectie voor dames, wat meer uitgesproken qua kleur. Maar denk ook eens aan kleurige accessoires om jouw look en die van je kind op elkaar af te stemmen. Dit is bovendien een prima manier om je outfit ook met die van je baby te matchen!

Er zijn natuurlijk nog veel meer merken geschikt als je je zoon of dochter als mini-me wilt kleden. Zelf een ultieme stylingtip? Laat het ons weten via Facebook!