Visrestaurant Schuitemaker

Schuitemaker is een naam die niet is weg te denken uit Katwijk als het op vis aankomt. Sinds de jaren ‘20 is de vishandel uitgegroeid tot een groot familiebedrijf. Schuitemaker heeft nu meerdere viswinkels. In de zaak op de Voorstraat hebben ze een visrestaurant waar je niet alleen vis kunt kopen, maar ook voor een lunch of diner terecht kunt. Bij hun strandpaviljoen KW106 zijn ze je volgend voorjaar graag weer van dienst.

De liefde voor vis is er ingebakken bij Visrestaurant Schuitemaker, en dit merk je ook aan de producten. Dit restaurant wordt geprezen om de verse en lekkere vis en ook om de klantvriendelijkheid.

KW106 is ook van de familie Schuitemaker en moet ook zeker genoemd worden wanneer het op vis aankomt! Laat je bij dit strand paviljoen verwennen met een viergangen verrassingsdiner en geniet van het mooie wijnarrangement. Bij KW106 heb je alle ingrediënten voor een heerlijke avond!

Het Strand Restaurant aan Zee

Een restaurant met het strand en de zee als decor, geheel in stijl als het op vis aankomt. Het Strand is een strandpaviljoen dat het hele jaar door op het strand staat. Ze mogen dan wel vlees op de kaart hebben staan, maar dit restaurant staat vooral bekend om de visgerechten. Van sliptong tot kreeft, als visliefhebber ben je hier aan het goede adres.

Tijdens je diner of lunch heb je ook prachtig uitzicht op het strand en de zee met de glazen omheining van het strandpaviljoen. Zo kun je genieten van de ondergaande zon terwijl je tegelijkertijd smult van je visgerecht. Een aanrader dus!

Restaurant Het Wapen van Kattuk

Als je het hebt over vis eten in Katwijk, kun je niet om dit restaurant heen: Het Wapen van Kattuk. Het Wapen is al jaren een populair restaurant in het centrum van Katwijk en met een reden. Het Wapen serveert culinaire gerechten van hoge kwaliteit. Zowel het eten (heerlijk), als het personeel (vriendelijk en behulpzaam) wordt goed beoordeeld.

Bij Het Wapen van Kattuk kun je terecht voor vlees en vis. Het maakt niet uit of je zalm, tonijn of coquilles neemt, het wordt hier heerlijk voor je bereid. Bij Het Wapen weet je zeker dat je een fijn avondje uit hebt!