Me Zus & Me Zo

Gekenmerkt door oude deuren aan het plafond en een stijlvolle inrichting heeft de winkel een unieke sfeer. Maar het is niet alleen de inrichting die Me Zus & Me Zo uniek maakt. Ze hebben hier namelijk een breed assortiment aan producten. Alles wat er hier verkocht wordt is met grote zorg uitgezocht. Het gaat in deze winkel om originele spullen met een eigen verhaal.

Bij Me Zus & Me Zo vind je dames- en kinderkleding, sieraden en tassen, maar daarnaast kun je hier terecht voor woonartikelen, cadeautjes en zelfs voor een manicure. 

Loods 17

Nog een bijzondere winkel die je in het centrum vindt is Loods 17. Deze winkel is een shop-in-shop warenhuis. Dit betekent dat ondernemers en kleine bedrijven een plek in de winkel kunnen huren om hun eigen, unieke producten aan te bieden. Dit concept zorgt voor een grote diversiteit in de winkel die vaak van samenstelling wisselt. Van koffie tot biologische afwasborstel, van tapijt tot regenlaars, bij Loods 17 vind je het allemaal!

Koopavond in Katwijk

Op donderdagavond is het koopavond in Katwijk in Winkelhart Zeezijde. De winkels zijn dan in ieder geval open van 19.00 tot 21.00 uur – sommige winkels zijn doorlopend geopend vanaf 9.00 uur ‘s morgens. Reden te meer om op je vrije donderdagavond lekker te gaan winkelen!