Me Zus & Me Zo

Gekenmerkt door oude deuren aan het plafond en een stijlvolle inrichting heeft de winkel een unieke sfeer. Maar het is niet alleen de inrichting die Me Zus & Me Zo uniek maakt. Ze hebben hier namelijk een breed assortiment aan producten. Alles wat er hier verkocht wordt is met grote zorg uitgezocht. Het gaat in deze winkel om originele spullen met een eigen verhaal.

Bij Me Zus & Me Zo vind je dames- en kinderkleding, sieraden en tassen, maar daarnaast kun je hier terecht voor woonartikelen, cadeautjes en zelfs voor een manicure. 

 

Roest Conceptstore 

Bij Roest Conceptstore in Katwijk vind je een mix van kleding en mode- en interieur accessoire. Alles wat je ziet is te koop, van planten tot sieraden, van boeken tot de meubels waar de spullen in geëtaleerd zijn. Er hangt een prettige en relaxte sfeer in de winkel waardoor je uren kunt rond kijken. Het is dan ook lastig om deze winkel te verlaten zonder een aankoop te doen. Er worden producten verkocht uit verschillende segmenten waardoor het voor iedereen leuk is om hier te shoppen. Een winkel vol met leuke items waarvan je van te voren niet weet dat je ze echt móet hebben!

 

Store 17

Nog een bijzondere winkel die je in het centrum vindt is Store 17. Deze winkel is een shop-in-shop warenhuis. Dit betekent dat ondernemers en kleine bedrijven een plek in de winkel kunnen huren om hun eigen, unieke producten aan te bieden. Dit concept zorgt voor een grote diversiteit in de winkel die vaak van samenstelling wisselt. Van koffie tot biologische afwasborstel, van tapijt tot regenlaars, bij Store 17 vind je het allemaal!

 

Koopavond in Katwijk

Op donderdagavond is het koopavond in Katwijk in Winkelhart Zeezijde. De winkels zijn dan in ieder geval open van 19.00 tot 21.00 uur – sommige winkels zijn doorlopend geopend vanaf 9.00 uur ‘s morgens. Reden te meer om op je vrije donderdagavond lekker te gaan winkelen!