Vanaf de Boulevard of het winkelgebied loop je zo naar het Andreasplein waar je maar liefst 5 bijzonder lekkere adressen vindt: broodjeszaak Locals, grillbar Ruig, Hé Jij Caféwinkel, Blondi Katwijk en Vis & Zo.

Dineren

Wil je 's avonds iets eten? Probeer Eeterij Neefies eens! Dit restaurant is net achter de boulevard gevestigd en heeft op de kaart een aantal heerlijke gerechten. Reserveren is aan te raden, want de Katwijkers eten hier zelf ook graag! Na het eten nog zin in een afzakkertje? Even verderop in de straat vind je Café Boeien - waar vaak livemuziek is te beluisteren en andere activiteiten worden georganiseerd. 

Uniek slapen

Dichtbij of zelfs óp het Katwijkse strand vind je natuurlijk genoeg adressen om te overnachten. Maar wist je dat je in Katwijk aan den Rijn sinds kort kunt slapen in een gerenoveerde bollenschuur? Bed & Breakfast Het Oude Dorp opende in juni 2016, na een grondige verbouwing, haar deuren. Het B&B is centraal gelegen: de TheaterHangaar, waar Soldaat van Oranje wordt opgevoerd, ligt om de hoek. Maar beheerders Kees en Laura doen je graag nog wat tips aan de hand voor een leuke dag in Katwijk en omgeving!

Zelf ook een bijzonder adresje ontdekt in Katwijk? Laat jouw tip achter op onze facebookpagina!