horeca in het centrum bewerkt.jpg (1)

Horeca in het centrum

Even uitrusten!

Van winkelen krijg je trek. En vermoeide voeten. Daarom is het heerlijk dat je Katwijk zoveel leuke restaurants vindt waar je met een lekker hapje of drankje weer even op adem kunt komen van zoveel winkelplezier.

Terrasje

Gezellige terrassen vind je in Katwijk aan Zee op het Andreasplein of langs de boulevard. Deze liggen aan de randen van het winkelgebied. Maak je liever tijdens het winkelen een snelle, korte stop? Je vindt Café De Branding, In den Blauwe Bock en Koffie en Wijnbar Goud automatisch op je pad. Hier drink je heerlijke koffie, thee of een ander drankje. En neem er gerust iets lekkers bij! 

Een broodje

Een snel en voordelig broodje eet je in het restaurant van de HEMA. Bij Bakker van Maanen in de Princestraat ben je ook aan het goede adres voor een lekkere lunch. Bijzondere adressen vind je aan het Andreasplein. Bij Caféwinkel Hé Jij eet je de lekkerste biologische en vegetarische producten. Ook Locals heeft goede en lekkere broodjes (en de huisgemaakte taarten zijn ook een aanrader!).

Vis it is!

Katwijk is voor oorsprong een vissersdorp. Ook vandaag de dag eet je hier superverse vis. Bezoek bijvoorbeeld Vis & Zo, visrestaurant Vishandel Schuitemaker, Dirks Vishandel of Piet van der Plas aan de Tramstraat. Of wandel naar de vuurtoren en haal een heerlijk visgerecht bij Kees Hartevelt Vis op de boulevard.

Diner

Verwen jezelf nog eens extra en sluit je dagje winkelen in Katwijk af met een goede maaltijd. Langs de boulevard kun je kiezen uit meerdere restaurants, ieder met een eigen uitstekende kaart. Aan de Voorstraat kun je eten bij De Griek of kiezen voor tapas bij La Vida Loca. In een van de strandpaviljoens eet je met uitzicht op zee! Hoe romantisch is dat?