Het Katwijkse strand is een prachtige plek om je hoofd leeg te maken en helemaal los te komen van je dagelijkse beslommeringen. Of je nu zin hebt in een actieve dag, of juist liever tot rust wilt komen: op het strand van Katwijk ervaar je de ultieme ontspanning. Houd je niet zo van zand tussen je tenen? Gelukkig zijn er ook genoeg strandpaviljoens op het Katwijkse strand, waar je terecht kunt voor een drankje of een heerlijke maaltijd. Of blijf op prachtige de boulevard – waar je volop restaurants vindt, maar bijvoorbeeld ook karakteristiek Katwijk kunt ontdekken in het DunaAtelier of bovenop de vuurtoren. Wist je al dat je in Katwijk direct aan zee onder de duinen kunt parkeren? Binnen drie minuten uit je auto en op het strand? In Katwijk kan het!

Strand.jpg

Strandhuisje huren in Katwijk

Wakker worden met het geluid van de golven? Een unieke ervaring en de ultieme beleving van het strand. Bekijk hier de opties

natuur 3.jpg

Sporten op het Katwijkse strand

Of je nu van wandelen, hardlopen, volleybal of yoga houdt; wat is er heerlijker dan sporten aan zee? 

Kids op het strand.jpg

Kidsproof Katwijk

Een emmertje en een schepje, meer hebben kinderen niet nodig voor een heerlijke dag aan strand. En als zij het naar hun zin hebben, hebben papa en mama het ook naar hun zin!

En is het minder goed weer? Op het strand van Katwijk kan je natuurlijk ook heerlijk uitwaaien! Na een frisse wandeling kun je er weer helemaal tegenaan. In Katwijk kun je tijdens je wandeling bovendien bijdragen aan een schoner strand, door te gaan 'grondstofjutten'. 

Honden op strand

Voor het hele strand geldt dat in de periode 1 april tot 1 oktober er van 9.00 uur tot 19.00 geen honden toegestaan. Echter, er zijn uitzonderingen. Benieuwd naar deze uitzonderingen? Bekijk ze hier!