katwijk-strand.jpg

Zon, zand en water. Wat wil je nog meer?

Strand Katwijk

Een bezoek aan het strand is niet alleen heerlijk wanneer het mooi weer is. In de winter kun je hier heerlijk uitwaaien! Of ga strandjutten! Op het Katwijkse strand kan dit bij uitstek. Maar ook rondom het strand valt er genoeg te beleven. Huur een strandhuisje, ga eten en drinken bij een van de strandpaviljoens of wandel tussen het prachtige duin en bos! Katwijk, alles voor een onvergetelijke dag uit.

meer dan 5 km strand1.jpg

Meer dan 5 kilometer strand

Het strand van Katwijk is erg uitgestrekt. Zoek jij de gezellige drukte of juist ontspannende rust? Wil je zonnen of sporten? Er is ook voor jou een geschikte strandlocatie!

Lees meer
DSC00146.jpg

Nationaal Park Hollandse Duinen

Katwijk ligt middenin het Nationaal Park Hollandse Duinen. Een uniek gebied, waar steden & dorpen en natuur naadloos in elkaar overlopen. Een gebied met een bijzonder historie en volop verborgen parels!

Meer weten over het NPHD
Natuurcentrum (1).jpg

Natuurcentrum Katwijk

Het Natuurcentrum Katwijk is een gratis informatiecentrum en mini-museum. De vrijwilligers van het natuurcentrum organiseren ook nog eens regelmatig interessante activiteiten. Wil je meer weten over de natuur aan onze Noordzeekust? Kom gauw langs!  

Het Natuurcentrum Katwijk bezoeken