Sporten op het strand bewerkt.jpg

Sporten op het strand

Sporten op het strand

Ben jij geen type om de hele dag op een handdoek jezelf bruin te laten bakken? Of is het weer er gewoon niet naar? Het strand is ook een perfecte plek voor sportieve types.

Watersporters opgelet!

Ben jij een sportief type? Dan kom je in Katwijk zeker aan je trekken. Volg een proefles suppen, ga kiten, brandingkanoën of waterskiën! Er zijn in Katwijk diverse locaties waar je terecht kunt! Natuurlijk kun je op zee ook heerlijk zeilen! Bij Watersportvereniging Skuytevaert kun je bijvoorbeeld ‘daglid’ worden, om zo een ultieme dag op het water te beleven!

Helemaal zen?

Een strandwandeling is een prima manier om je hoofd leeg te maken. Is er bij jou wat meer voor nodig om de dagelijkse drukte los te laten? Op verschillende plekken kun je meedoen aan een lesje beachyoga.

Fietsen & paardrijden

Wanneer het hele strand vol ligt met zonaanbidders is het waarschijnlijk niet zo’n goed idee. Maar paardrijders en mountainbikers kunnen in de avonduren en op minder mooie dagen een prima rit maken door het zand. 

Beachvolleybal

Vanaf mei tot en met september kun je op het strand van Katwijk terecht bij Beach Club Katwijk. Van maandag tot en met vrijdag zijn er trainingen of wedstrijden! Ook organiseren zij regelmatig evenementen op het strand van Katwijk.

Lekker laagdrempelig

Badmintonnen op het strand is vaak wat lastiger vanwege de wind. Maar er is ook niets mis met beachball, toch? Verhoog de uitdaging door niet op het strand, maar in de branding te spelen! Dus vergeet je ‘klappers’ niet in te pakken! En stop dan meteen een bal in je tas voor een  potje voetbal.