zwembad bewerkt.jpg

Lekker zwemmen

Zwembad Aquamar

Met een compleet nieuw gebouw, een overvloed aan faciliteiten, een uitgestrekte buitenruimte en een moderne uitstraling overtreft het nieuwe Zwembad Aquamar al je verwachtingen.

Faciliteiten

Met maar liefst drie zwembaden, bestaande uit een recreatief bassin, een wedstrijdbassin en een doelgroepenbassin (met beweegbare bodem), is er volop ruimte voor verschillende activiteiten.

In het recreatieve bassin heersen tropische sferen en met een peuterbad, een horecagelegenheid, een interactieve waterglijbaan van 76 meter, een whirlpool en een sauna valt er genoeg te beleven. Het wedstrijdbassin is ingericht voor het wedstrijd- en sportzwemmen. Er is een verplaatsbare keerwand om de lengte van het bassin aan te passen. En een tribune die plek biedt voor wel 250 personen. Voor de speciale activiteiten zoals seniorengym, aquajogging en zwangerschapszwemles is het doelgroepenbassin ideaal.

Bekijk hier een uitgebreid overzicht van de openingstijden, activiteiten en tarieven

De buitenruimte

Met een mooie waterspeeltuin en ligweide is de buitenruimte een leuke speelplaats voor de jongere bezoeker. Ingericht met allerlei verschillende toestellen, waar de kinderen met water kunnen spelen en experimenteren.

Voor de inrichting van de buitenruimte is veel aandacht geweest voor het groen. Het oorspronkelijke duinlandschap diende een inspiratiebron en dat wordt op een natuurlijke en speelse wijze gepresenteerd.

Duurzaam & innovatief

En is het dan ook een verantwoord dagje uit? Jazeker! Zwembad Aquamar heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom worden alle faciliteiten die Zwembad Aquamar aanbiedt op een duurzame en innovatieve manier ondersteund. Met het plaatsen van HR++ dubbelglas, het gebruiken van moderne ventilatiesystemen en een dak vol zonnepanelen bezuinigt Zwembad Aquamar flink op de jaarlijkse energiekosten.