Katwijk ligt in het hart van de Randstad. Onze mooie kustplaats is een prachtige uitvalsbasis voor je bezoek aan de rest van de Bollenstreek. Ook museumstad Leiden, het prachtige Den Haag, winkelstad Haarlem en het altijd bruisende Amsterdam en Rotterdam zijn dichtbij. In de omgeving van Katwijk vind je bovendien diverse attracties: de Keukenhof, Attractiepark Duinrell en Space Expo Noordwijk bijvoorbeeld.

Toeristenmarkt 3.JPG

Bloemenpracht Bloemenzee

Katwijk ligt in de Bollenstreek. Vanuit de kustplaats maak je in het voorjaar de mooiste fiets- en autotochten langs de tulpen-, narcissen of hyacintenvelden. En in de zomer vindt in Katwijk, Rijnsburg en Noordwijk de Flower Parade plaats: een aanrader voor iedere liefhebber van bloemen!  

verken de omgeving.jpg

Ontdek Leiden 

Leiden is een echte museumstad met een rijke historie. En perfect bereikbaar vanuit Katwijk! 

op het water 2.jpg

Vaarnetwerk

De wind door je haren, rust in je hoofd. Ontdek de omgeving van Katwijk vanaf het water. Huur een sloep en ontdek het vaarnetwerk rondom Katwijk, of neem de waterpendel naar Leiden. 

Katwijk ligt centraal en je kunt er makkelijk parkeren, bijvoorbeeld in de nieuwe garage onder de duinen. En op zondag parkeer je bijna overal in Katwijk gratis!