weer of geen weer1.jpg

Weer of geen weer?

Slecht weer? Daar laat je je toch niet door tegenhouden?

Natuurlijk is het weer een onvoorspelbare factor in Nederland. Strandweer is helaas niet mee te boeken. Maar dat geldt net zo goed wanneer je elders in Nederland op vakantie gaat. En aan de kust maak je meer kans op een lekker zonnetje dan in het binnenland. Dus: blijf je in Nederland en ben je een liefhebber van de zon? Overweeg dan zeker een strandvakantie in Katwijk.

Is het toch een of meer dagen minder goed weer tijdens je vakantie? Geen nood! Katwijk ligt centraal in de Randstad. Het is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Leiden, Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. En wat dacht je van de Bollenstreek, met de Keukenhof als bekende publiekstrekker? De omgeving van Katwijk heeft genoeg te bieden, ook als het slecht weer is.

Maak jij je zorgen of je kinderen zich wel kunnen vermaken als het regent? Maak je geen zorgen, in de omgeving van Katwijk vind je bijvoorbeeld het glijbanenparadijs Tikibad, trampolinehal ‘Jumping Noordwijk’ en diverse overdekte speeltuinen. Wat oudere kinderen doe je een plezier met een bezoekje aan een van de indoor skibanen (in Zoetermeer en Hillegom). Plezier voor het hele gezin? Overweeg om te gaan schaatsen of karten in de Uithof, of ga gezellig bowlen! Liever een educatief uitstapje? Bezoek SpaceExpo Noordwijk of Corpus, Naturalis of een van de elf andere musea in Leiden. Keuze genoeg!