bijzondere overnachting1.jpg

Bijzondere overnachtingen in Katwijk

Om je te helpen een keuze te maken hebben wij een drietal bijzondere locaties voor een originele overnachting voor je uitgelicht.

Bed and Breakfast Het Oude Dorp

Tot midden jaren ’90 was deze bed and breakfast in Katwijk nog in gebruik als een tuinderbedrijf. In 2013 heeft eigenaar Kees van Delft samen met zijn vrouw Laura het pand een nieuwe functie gegeven: namelijk het Bed and Breakfast Het Oude Dorp dat opende in juni 2016. De oude bollenschuur functioneert nu als een sfeervol verblijf in het centrum van Katwijk aan den Rijn.

Suites aan Zee

Ook Suites aan Zee is een accommodatie die een bijzondere overnachting en ervaring biedt. Gelegen op een enkele minuut van het strand en midden in het centrum van Katwijk heeft Suites aan Zee 16 kamers, ieder met een geheel eigen stijl. De suites zijn allemaal voorzien van een uniek interieur met vintage meubels, behang en een eigen sfeer voor een luxe maar relaxed verblijf.

Herberg Welgelegen

Een derde adres waar je in de gemeente origineel kan overnachten is Herberg Welgelegen, in Valkenburg. Deze herberg is meer dan alleen een overnachtingsaccommodatie. Vanuit de droom “excellente zorg, betaalbaar voor iedereen” biedt Herberg Welgelegen naast de gelegenheid bijzonder te overnachten, ook 4 dagen per week een dagbestedingsprogramma aan. Deze dagbesteding is speciaal gericht op dementerende volwassenen en op volwassenen die geen vanzelfsprekende plek op de arbeidsmarkt hebben. Herberg Welgelegen sluit echter niemand uit. Zij willen dat iedereen zich thuis voelt.

Overnachten in Katwijk

Katwijk biedt veel adressen om een overnachting te beleven. Met vele strandhuisjes, hotels & bed & breakfast die uitstekend scoren op Zoover is overnachten in Katwijk een absolute aanrader.