DSC00730.jpg

Best beoordeelde locaties in Katwijk

Zoals we al meldden in ons artikel ‘Bijzondere overnachtingen in Katwijk’ heeft Katwijk een groot aanbod aan mooie hotels, bed and breakfast en strandhuisjes voor het overnachten aan zee en een romantisch weekend weg. En dat is niet alleen onze mening, maar ook die van menig ander! Hieronder zetten wij 5 van de best beoordeelde locaties op Zoover op een rij. Deze lijst is gebaseerd op de reviews die zijn achtergelaten op Zoover. Alleen locaties met 10 of meer reviews zijn meegenomen.

Bed And Breakfast Katwijk – 9,6 (29 reviews)

Deze luxe bed and breakfast vind je naast de Oude Kerk van Katwijk, een prachtig plekje! De B&B aan zee zit midden in het centrum en is maar een paar stappen verwijderd van de boulevard.

Bed And Breakfast Katwijk’ is bekroond met 4 tulpen, de één na hoogste classificatie binnen Bed&Breakfast Nederland. Het B&B wordt vooral geprezen om de geweldige kamers, de gastvrijheid en de locatie.

Appartementen Zeezicht – 9,5 (52 reviews)

Bij de volgende plek wordt vooral het prachtige uitzicht genoemd, dat bestaat uit de boulevard, strandpaviljoens, het strand en de zee.

Appartementen Zeezicht’ is al vele jaren een bekende naam in Katwijk aan Zee. De familie Parlevliet heeft decennia ervaring met het runnen van een hotel. Ook de gasten hebben dit gemerkt: “De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam.” Ook het woord gastvrij mist niet tussen alle lof.

Strandhuisjes Kusthuisjes – 9,5 (11 reviews)

“Fabelachtig”, een “droomervaring” en “het echte beachgevoel”. Zo wordt de originele overnachting in de strandhuisjes van Kusthuisjes op het strand omschreven.

Ook op de inrichting van de strandhuisjes valt niets aan te merken. Er zijn zelfs gasten die nog steeds heimwee hebben. Kortom, dit is een ervaring die je niet mag missen. Het huren van strandhuisje in Katwijk is een absolute aanrader!

Hotel B&B Van Beelen – 9,4 (315 reviews)

Een naam die niet mag ontbreken hier is Hotel B&B Van Beelen. Het bestaat inmiddels al 50 jaar en is ook een bekend hotel in Katwijk.

“Wie hier iets negatiefs vindt, moet erg bewust zoeken!!”

Doordat deze locatie zo goed scoort onder bezoekers ontving zij al meerdere keren een Zoover Award!

Bed & Breakfast Aan Strand – 9,3 (87 reviews)

De vijfde en laatste naam die we noemen is Bed & Breakfast Aan Strand, voormalig Pension Het Anker.

“Het uitzicht vanuit B&B "Het Anker" in Katwijk op strand, zee en horizon is ongeëvenaard”

En om nog in extra-strand sferen te komen: je kunt bij B&B Aan Strand een kamer kiezen met een naam gebaseerd om een “Katwijk-thema”. Je kunt bijvoorbeeld origineel overnachten in een kamer genaamd ‘vloed’ of ‘zwin’. Hoe leuk is dat?

Een overvloed aan keuzes dus. Mocht je geïnspireerd zijn geraakt? Katwijk is een gewilde vakantie bestemming dus wees er snel bij!