SvO bewerkt.jpg (2)

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje – De Musical

Soldaat van Oranje – De Musical is een unieke belevenis die je gezien moet hebben! De musical is met tweeëneenhalf miljoen bezoekers een waar paradepaardje. De langstlopende en veelbesproken musical is nog altijd te ervaren in de TheaterHangaar in Valkenburg!

Tickets boeken

Inmiddels is de musical verlengd tot en december, waardoor het aantal geplande voorstellingen weer flink is opgelopen. Heb jij hem nog niet gezien? Boek dan hier je ticket!

Soldaat van Oranje- arrangement

Ben je van ver gekomen of zoek je om andere redenen een plek om te overnachten? Katwijk heeft vele aanbieders die een speciaal Soldaat van Oranje- arrangement hebben. Bekijk hier enkele voorbeelden:

Hotel van Beelen - www.hotelvanbeelen.nl

Hotel Noordzee - www.hotelnoordzee.nl

Steeds aan Zee - www.steedsaanzee.nl

Herberg Welgelegen - www.herbergwelgelegen.nl

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, maar weet je niet precies welke route je moet volgen om bij de TheaterHangaar te komen? Hieronder staat meer informatie over de bereikbaarheid:

Vanuit

  • Amsterdam en Den Haag: A4 en A44 volgen.
  • Utrecht: A12 richting Den Haag, Den Haag/ Scheveningen aanhouden en
  • aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar Leiden (N44/A44).
  • Rotterdam: A13 richting Den Haag. A4 richting Voorburg/Den Haag aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar-Leiden (N44/A44).

Dan voor allen / Vanaf A44

  • afslag nummer 8 richting Valkenburg Katwijk (N206).
  • bij het tweede verkeerslicht (vanaf Amsterdam) en het derde verkeerslicht (vanaf Den Haag) linksaf richting vliegveld Valkenburg.
  • bij de rotonde rechtdoor.
  • daarna op de eerstvolgende kruising linksaf (1e Mientlaan)
  • aan het einde van deze weg is de hoofdpoort.

Kan ik de locatie van Soldaat van Oranje gemakkelijk per fiets bereiken?

De TheaterHangaar, waar de Musical Soldaat van Oranje wordt opgevoerd, is vanuit Katwijk per fiets goed te bereiken. Vanaf het centrum ben je ongeveer 20 minuten onderweg. Het is een mooie route, die je langs de duinen voert. Je moet er rekening mee houden, dat de TheaterHangaar niet in een stedelijk gebied ligt. Het is 's avonds laat redelijk stil langs deze route. Wanneer je dit niet prettig vindt, kun je een taxi nemen of met de auto gaan. Er is bij de TheaterHangaar voldoende parkeergelegenheid (betaald) aanwezig.

Parkeren

Parkeren kan direct naast de TheatherHangaar, maar je hebt wel een parkeerkaart nodig! Deze kun je online kopen in combinatie met een toegangskaartje of hier bestellen in de losse voorverkoop. Een parkeerkaart kost dan € 7,75 exclusief reserveringskosten.

Je kunt ook ter plekke een parkeerkaart kopen bij de parkeerwachter. De kosten zijn dan € 10,00.