Flower Parade Rijnsburg 2018 (2).jpg

Gezellige evenementen

Een evenement is een prima aanleiding om er samen op uit te trekken. In Katwijk vind je muziekfestivals, sportevenementen, culturele evenementen en nog veel meer!

Samen naar een concert, een markt bezoeken of meedoen aan een sportwedstrijd: een evenement is een mooie aanleiding om elkaar te ontmoeten. Een evenement aan de kust is nog beter: ’s morgens naar het strand, gezellig winkelen en lunchen op een terras en daarna het evenement bezoeken! En dan daarna smaakvol afsluiten in één van de vele restaurants… dat maakt Katwijk de perfecte bestemming voor een compleet dagje weg met vrienden of familie. 

In Katwijk vinden ieder jaar tot wel 300 grote en kleine evenementen plaats. Het kan daarom niet anders dat er iets bij zit wat je leuk vindt! Zo is er bijna ieder weekend wel ergens live muziek en zijn er vaak culturele workshops, tentoonstellingen en exposities. En wat te denken van de diverse sportevenementen, zoals de Kippenloop en de Halve Marathon van Katwijk? Katwijk is bruisender dan je denkt.

Meer weten over de leukste evenementen? Op de VVV-website vind je een uitgebreide evenementenkalender.