Lekker ontspannen in het zonnetje op een terras. Gezellig, met een vriend of vriendin. Of nodig je hele vriendengroep uit! In Katwijk vind je genoeg leuke locaties waar je spontaan met elkaar bijeen kunt komen. Je begint met een kop koffie halverwege de middag en voor je het weet is het etenstijd. Geen probleem, dan plak je er toch een spontaan dinertje aan vast…  

Toeristenmarkt.JPG

Uniek lokaal winkelcentrum 

In het winkelgebied van Katwijk aan Zee voel je je welkom. De persoonlijke aandacht maakt van je winkeltripje een gezellig dagje uit! 

Gezellig 2.jpg

Evenementen

Samen muziek luisteren, sporten, een tentoonstelling bezoeken of feesten? Een evenement is een prima aanleiding om er met elkaar een dagje op uit te trekken. In Katwijk zijn veel evenementen; er is er vast wel één voor jou bij! (hyperlink opnemen naar detailpagina tag evenementen)  

Gezellig 2.jpg

Eten & drinken

Iets eten of drinken bij de ondergaande zon? Het kan bij een van de vele strandpaviljoens of in de gezellige restaurants aan de Boulevard. Maar ook net áchter de boulevard vind je volop gezellige restaurants, lunchcafés en andere plekken waar je samen heerlijk met een hapje en een drankje kunt ontspannen.  

Katwijk is ook de perfecte plek voor een gezellig dagje uit met de hele familie. Bezoek bijvoorbeeld een van de vijf musea of het gratis Natuurcentrum. Of maak een wandeling door de natuur en sluit af op een strandpaviljoens of een van de vele andere gezellige en kindvriendelijke restaurants.