eten met kids bewerkt.jpg (2)

Uit eten met kinderen in Katwijk

Kinderen welkom!

In veel Katwijkse restaurants zijn kinderen van harte welkom. Kleurplaten, speelhoekjes of ander vermaak voor kinderen? Geen probleem! Zíj vermaken zich prima. Vind jij het prettig dat je kinderen lekker kunnen spelen terwijl je met een drankje op je gemak op je maaltijd wacht? Bij de Katwijkse strandpaviljoens kunnen ze zich heerlijk natuurlijk in het zand vermaken. Vrijwel alle strandpaviljoens hebben een klimtoestel en/of glijbaan. Bij B.E.A.C.H. is er binnen voor hen een gezellig speelhoekje ingericht en bij Paal 14 kunnen ze bovendien heerlijk schommelen! Bij restaurant Friends, aan de boulevard in Katwijk, is er een klein speelhoekje met televisie beschikbaar.

Locaties met een indoorspeelruimte

Wil je je kinderen écht een plezier doen? Bezoek dan Pannenkoeken- en Grillrestaurant De Beslagkom. Hier kunnen je kleintjes zich heerlijk uitleven in de overdekte speelruimte. En is het warm genoeg? Dan wordt op het terras het springkussen opgeblazen! Ook bij het in 2018 opgeleverde 'Polderhuis' van Vakantiepark Koningshof is een mooie speelruimte te vinden. Voor de kleintjes is er een klimpark, oudere kinderen vermaken zich op de klimwand of spelen een potje airhockey. En jijzelf? Jij geniet ondertussen van een kopje 'Dutch Originals' koffie of verse gemberthee in de gezellige huiskamer. Of je strijkt neer op het terras en bestelt iets bij het snackcafé of van de goed gesorteerde menukaart.  

Wil je dat ze iets anders eten dan een kroketje?

De meeste kinderen eten het liefst een kroket, een frikadel of kipnuggets. Maar er zijn gezondere alternatieven. Bij ‘Het Wapen van Kattuk’, kun je een kindermenu op maat bestellen. En er zijn ook genoeg restaurants in Katwijk die een kindermenu met een visje serveren, zoals bijvoorbeeld Sunset Beach of Eeterij Neefies. Bij Vis &Zo op het Andreasplein kun je de heerlijkste vissoorten bestellen. Hier geniet je met het hele gezin samen van een voordelige XL-portie kibbeling. En tijdens het wachten is er genoeg te beleven; in de zomermaanden vinden kinderen het heerlijk om te spelen bij het direct naast het terras gelegen waterbassin ‘de golf’. Maar pas op voor natte voeten!