proost bewerkt.jpg (1)

Proost!

Tijd voor een drankje

Borreltijd? Ook dat is zeker de moeite waard in Katwijk. Bij De Blauwe Bock in Katwijk ben je aan het goede adres. Hier bestel je bij je biertje of glaasje wijn ook diverse soorten 'fingerfood'. Zin in een proeverijtje? Bij Brasserie De Burgt in Rijnsburg kun je terecht voor een High Wine of een High Beer.

Een écht Katwijks biertje drinken? Bezoek strandpaviljoen 'Zee en Zon' of de kiosk 'Kattukkerzandt' op de boulevard in Katwijk. Zij hebben verschillende bieren van de Katwijkse Bierbrouwerij op de kaart staan. Wil je een van deze heerlijke bieren als souvenir mee naar huis nemen? Bij COOP gelegen aan de Tramstraat, aan de rand van het centrum van Katwijk, én Hoogvliet gelegen aan de Voorstraat, is het bier ook te koop!

In het centrum van Katwijk aan Zee vind je trouwens verschillende andere gezellige kroegjes, zoals Café Stairs en Café Lindeboom. En wat dacht je van een avondje pool of snooker? Hiervoor bezoek je The Pocket. Bij Café de Branding is regelmatig live-muziek te horen. En net even buiten het centrum is Café Boeien te vinden; met een bierkaart die zeker de moeite waard is! 

Feestje!

Iets te vieren? Bedrijfsuitje? Met de hele familie uit eten? Ook dan ben je van harte welkom in Katwijk. Huur bijvoorbeeld een van de strandpaviljoens af! Op de website van het VVV vind je een overzicht van andere locaties waar je met een grotere groep terecht kunt