Restaurant Katwijk

Genieten van een hapje en drankje

Koop juist nu lokaal! 

Let op!  Restaurants, bars en cafés zijn helaas tijdelijk gesloten. Bij veel restaurants en andere horecagelegenheden is het wel nog mogelijk om je maaltijd te bestellen of af te halen. Kijk op onze pagina Horeca Thuis voor meer informatie. Restaurants van hotels zijn nog wel geopend voor gasten. 

Bekijk onze pagina's over eten en drinken om inspiratie op te doen en uit te kijken naar de tijd dat restaurants, strandpaviljoens en cafés hun deuren meer mogen openen. 

Restaurants en andere horeca in Katwijk

Goed en lekker eten en drinken is in Katwijk geen probleem. Er zijn mooie en gezellige terrassen, maar ook restaurants met goede recensies en restaurant met natuurlijk vis. Wat je ook zoekt, in Katwijk vind je vast iets naar jouw smaak. In het gezellige centrum en langs de Boulevard van Katwijk kun je kiezen uit de lekkerste gerechten die de horeca je te bieden heeft, de meesten zijn 7 dagen per week geopend. Eten en drinken met je voeten in het zand? Bezoek een strandpaviljoen!

Onverwacht leuke adresjes? Ontdek eens 1 van de Katwijkse restaurants op bijzondere locaties! Zo beleeft u een onvergetelijke avond. 

Binnen.jpg

Leuke tips voor lekker uit eten in Katwijk

In Katwijk vind je vele leuke plekjes om heerlijk te ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet, ken je deze mooie locaties al? 

Vertel op!
katwijkse-knip bewerkt.jpg (1)

Lokale specialiteit

Kattukse Knip: het enige échte Katwijks koekje. Knapperig en zoet en zelf gemaakt natuurlijk het allerlekkerst! Lees hier het recept voor deze lokale specialiteit. 

Lees meer