Restaurant Katwijk

Ontdek de leukste restaurants, terrasjes en eetcafés in Katwijk

Restaurants en andere horeca in Katwijk

 

I.v.m. het coronavirus is alle horeca in Nederland tot en met 6 april gesloten. 

Sommige restaurants leveren wel aan huis. Op de websites van de horeca vind je hier meer informatie over. 

 

Goed en lekker eten en drinken is in Katwijk geen probleem. Er zijn mooie en gezellige terrassen, maar ook restaurants met goede recensies, restaurant met natuurlijk vis en eetcafés met een kaart vol biologische of lokale producten. Wat je ook zoekt, in Katwijk vind je vast iets naar jouw smaak. In het gezellige centrum en langs de Boulevard van Katwijk kun je kiezen uit de lekkerste gerechten die de horeca je te bieden heeft, de meesten zijn 7 dagen per week geopend. Eten en drinken met je voeten in het zand? Bezoek een strandpaviljoen!

Onverwacht leuke adresjes? Ontdek eens 1 van de Katwijkse restaurants op bijzondere locaties! Zo beleeft u een onvergetelijke avond. 

Binnen.jpg

De best beoordeelde locaties

Vind jij kwaliteit belangrijk? En laat je je daarbij graag leiden door de ervaringen van anderen? Volgens de gebruikers van TripAdvisor is dit de top 5 van de beste restaurants die je in Katwijk kunt vinden.

Vertel op!
katwijkse-knip bewerkt.jpg (1)

Lokale specialiteit

Kattukse Knip: het enige échte Katwijks koekje. Knapperig en zoet en zelf gemaakt natuurlijk het allerlekkerst! Lees hier het recept voor deze lokale specialiteit. 

Lees meer