Het leukste Bed and Breakfast vind je in Katwijk

Maak kennis met het fenomeen 'Bed and Breakfast Katwijk'. Op vakantie zijn en je tegelijk snel thuis voelen: in een van de gastvrije lokale Bed en Breakfasts in Katwijk voel je je welkom en geniet je optimaal van origineel overnachten aan zee! Wie wil dat niet? De gastvrouwen en -heren zijn vaak échte Katwijkers die je graag de weg wijzen in het prachtige kustdorp. Vraag hen gerust om tips voor de lekkerste plekken om te eten, de beste wandelroutes, de leukste winkeltjes of verborgen adresjes! Zo beleeft u een onvergetelijk lang weekend aan de kust

Bed and Breakfasts in Katwijk worden prima beoordeeld

Wist je dat de Katwijkse bed and breakfasts aan zee prima beoordeeld worden op websites als Zoover, TripAdvisor of Booking.com? Wij zijn bijvoorbeeld heel trots op Bed and Breakfast KatwijkHotel B&B van Beelen, Bed en Breakfast “Aan Strand”, Bed en Breakfast “Steeds aan Zee” en Bed en Breakfast “Het Oude Dorp”. Meer weten over deze prima beoordelingen? Check ons populaire nieuwsartikel over 'Bed and Breakfast Katwijk'.

Ben jij ook recent in Katwijk geweest? Laat ons weten wat je van jouw bezoek aan een van de Bed and Breakfasts vond! Dat kan namelijk via DIT! is Katwijk – via deze link laat je jouw eigen review over Katwijk achter

Genoeg keus uit de leukste B&B's aan Zee 

In Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg vind je meerdere gezellige en goed aangeschreven B&B’s. Alles voor een bijzondere overnachting of romantisch weekend weg! Ze hebben allemaal iets waardoor ze anders zijn dan de rest. Zo kun je bij Bed en Breakfast ‘De Bedstee’ in Rijnsburg romantisch overnachten in een kamer met bedstee. Boek je bij Bed en Breakfast ‘In Bos aan Zee’ dan kun je net zo makkelijk genieten van een wandeling door het ‘Burgemeester de Ridderbos’, als mooie tocht maken over het strand - het is beiden op loopafstand. En dit zijn nog maar twee van de vele opties!

Sfeervol

De gastheer/gastvrouw bepaalt de sfeer in het B&B. Iedereen doet dat weer anders en dat maakt het nog leuker! Bovendien is het erg persoonlijk om bij iemand in huis te overnachten. Ze kunnen je goede tips geven over wat er te doen is in Katwijk. Neem gauw een kijkje tussen de foto’s op de verschillende websites, kies een B&B en laat je onderdompelen in de cultuur van Katwijk. Of je nu zo dicht mogelijk bij het strand wilt zitten, of liever een meer centraal gelegen plek (waar je gratis kunt parkeren) zoekt; je vindt alle adressen op de website van VVV Katwijk. 

Bed and Breakfast Katwijk: optimaal genieten tijdens uw verblijf

Bij de meeste Katwijkse B&B’s kun je ’s ochtends heerlijk ontbijten. Dineren is meestal niet mogelijk, maar natuurlijk zijn er genoeg restaurants in de buurt waar je wél lekker uit eten kunt gaan. Kies voor een strandpaviljoen of een van de diverse restaurants in het centrum of langs de boulevard van Katwijk. Lekker eten kan je ook in Katwijk aan den Rijn, Rijnsburg en in Valkenburg bij het Valkenburgse Meer. Bij sommige B&B’s kun je ook gebruik maken van je eigen (eenvoudige) keukentje voor het bereiden van je avondeten. 

Extra’s 

De Bed and Breakfasts zijn in Katwijk het hele jaar door open. In de zomer zijn ze wel snel volgeboekt, dus wees hier op tijd mee! Wil je een speciale kamer hebben, met een specifiek uitzicht of een bepaald interieur? Het is handig om dit op tijd door te geven, zodat je zeker kunt zijn van je verblijfplaats.

Heb jij een hond die je graag mee wilt nemen op vakantie? In sommige Bed en Breakfasts zijn honden toegestaan. Je kunt altijd nog even contact opnemen met de gastvrouw/gastheer om hier naar te vragen als dit niet online aangegeven staat.

Video's over Bed and Breakfasts in Katwijk

Bekijk ook deze video’s over overnachten in Katwijk:
- DIT! is overnachten in Katwijk
- DIT! is ontspannen in Katwijk
- DIT! is gastvrij Katwijk
- DIT! is er lekker tussenuit naar Katwijk